Maak kennis met de 63 woningen van Nieuw Trompenburg! Zoek je een twee-onder-een-kapwoning aan de Heereweg, de Achterweg of aan de groenstrook in het middengebied? Of gaat je voorkeur uit naar een drie-onder-een-kapwoning aan de rand van de wijk of zo’n mooi herenhuis? Er komen ook 20 appartementen aan de groenstrook in het middengebied. Je hebt dus echt wat te kiezen.

Woningen en apparte-

menten

 

Twee-onder-een-kapwoningen (Heereweg)

Deze prachtige twee-onder-een-kapwoningen prijken straks trots aan de Heereweg, een van de oudste straten van Lisse. De variatie en stijl van de architectuur passen bij de statige Heereweg, verder is alles gloednieuw.

Meer informatie
Twee-onder-een-kapwoningen (Achterweg en middengebied)

Aan de Achterweg en de groenstrook in het middengebied van Nieuw Trompenburg komen schitterende twee-onder-een-kapwoningen met een zee aan ruimte in én om het huis.

Meer informatie
Herenhuizen
De herenhuizen in Nieuw Trompenburg vallen op door hun charmante voorkomen en de ruimte die ze bieden. Deze woningen zijn maar liefst 5,70 meter breed. 
Meer informatie
Appartementen

Midden in de wijk komt een kleinschalig appartementengebouw met 20 appartementen, ideaal voor singles en stellen. Door de prijsstelling zou je hier ook als starter terechtkunnen. 

Meer informatie

Situatietekening

Aan deze situatietekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse

Heb je interesse of wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan via ons formulier. Je krijgt dan als eerste bericht van de ontwikkelingen van Nieuw Trompenburg Lisse.

 

Ik heb interesse

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Koop je een woning in Nieuw Trompenburg, dan ben je klaar voor de toekomst. De woningen hebben het karakter van ‘toen’ en zijn verder helemaal van nu. Gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van de technieken van nu. Je krijgt zonnepanelen, een warmtepomp, een warmteterugwininstallatie en vloerverwarming, die ook kan koelen. Het resultaat is dat je huis heel comfortabel voelt en je energierekening laag is. Bovendien is nieuwbouw een slimme investering. Koop je een duurzame woning dan kun je, afhankelijk van het energielabel, meer geld lenen.

 

Lees meer

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Ik geef toestemming voor:

Meer info