Terug naar nieuwsoverzicht

Update ontwerp bestemmingsplan

De stukken met betrekking tot het ontwerp bestemmingplan hebben tot en met 15 maart 2022 ter inzage gelegen. Op de stukken van dit plan zijn door omwonenden van Nieuw Trompenburg 13 zienswijzen (reacties) ingediend.

De behandeling van deze zienswijzen en de beantwoording ervan pakken wij samen met de gemeente op. Na de verwerking van de ingediende zienswijzen wordt het bestemmingsplan medio juni aangeboden aan de gemeenteraad voor de vaststelling ervan. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ook weer gedurende een periode van 6 weken ter inzage. Indieners van zienswijzen kunnen eventueel een beroep indienen bij de Raad van State op het vastgestelde bestemmingsplan. Als er geen beroep wordt ingediend is het bestemmingsplan onherroepelijk. Hieronder ziet u de prognose van de planning op een rij.
 

  • Medio juni 2022: Vaststellen bestemmingsplan en ter inzage legging
  • Augustus 2022: Onherroepelijk bestemmingsplan
  • Q3 2022: Start verkoop


Op het moment dat er een onherroepelijk bestemmingsplan is, kunnen we de voorbereidingen voor de verkoop van de woningen starten. Wilt u meer lezen over de planning van Nieuw Trompenburg? Hierover leest u alles op de pagina planning op deze website.

 

Naar de planning


Meer informatie of vragen?
Meer informatie over Nieuw Trompenburg ziet u op deze website. Hier vindt u ook een veelgestelde vragen pagina. Heeft u vragen over het ontwerp bestemmingsplan, dan kunt u daarvoor terecht bij de projectleiders van de gemeente Lisse, José Feijen of Lars Westman, telefonisch via 14 0252 of via gemeente@lisse.nl.

 

Op de hoogte blijven van het nieuws van Nieuw Trompenburg?
Nooit meer een nieuwtje over Nieuw Trompenburg missen? Meld u aan als belangstellende

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Ik geef toestemming voor:

Meer info