Terug naar nieuwsoverzicht

Update bestemmingsplan en planning

Vorig jaar is er bij de Raad van State door vier omwonenden van Nieuw Trompenburg een gezamenlijk beroep op het bestemmingplan ingediend. De behandeling van het beroep door de Raad van State heeft inmiddels plaatsgevonden. Hierover hebben we goed nieuws! Alle bezwaren van de omwonenden zijn, op één onderdeel na, ongegrond verklaard! Op het onderdeel parkeren heeft de Raad van State ons om een onderbouwing c.q. nadere verduidelijking gevraagd. Deze stukken zijn inmiddels ingediend. De Raad van State zal binnenkort op dit laatste onderdeel definitief uitspraak doen.

 

De volgende stap in de ontwikkeling

De positieve uitspraak van de Raad van State is voor ons aanleiding om verdere stappen te zetten in de ontwikkeling van Nieuw Trompenburg. Achter de schermen werken we, samen met de architecten, door aan het plan. Als het bestemmingsplan onherroepelijk is plaatsen we meer informatie over de woningen op de website, zoals plattegronden, koopsomindicaties en de eerste impressies. Nieuw Trompenburg komt zo beetje bij beetje tot leven.

 

Planning omgevingsvergunning en start verkoop

Met een onherroepelijk bestemmingsplan kunnen we de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) begin 2024 gaan indienen. Dat is ook het moment dat we verder gaan met de verkoopvoorbereiding en nauwkeuriger kunnen gaan plannen. Het is onze verwachting medio 2024 in verkoop te kunnen met de eerste fase. Uiteraard houden wij u via nieuwsbrieven op de hoogte. Nog niet aangemeld voor de nieuwsbrieven? Meld u dan hier aan.

 

Meer over de planning

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Ik geef toestemming voor:

Meer info