Terug naar nieuwsoverzicht

Start ontwerp openbare ruimte

Achter de schermen werken wij hard aan de ontwikkeling van Nieuw Trompenburg, waaronder de inrichting van de openbare ruimte. Daarvoor hebben wij Buro Lubbers uit Vught in de arm genomen. Een ontwerpbureau met een zeer ruime ervaring op het gebied van landschapsarchitectuur en passend bij de ambitie die wij voor Nieuw Trompenburg hebben.

Samen met hen liepen we recent een rondje over de locatie. Op dit moment zijn zij zich nader in de locatie en de input van omwonenden aan het verdiepen. Onderwerpen waarin zij zich verdiepen zijn o.a. het groenplan en de materialisatie van het openbaar gebied, het verplaatsen van bomen, de afvalinzamelpunten, de aansluiting op de omliggende straten en de vernieuwing van de situatie rondom de straat Trompenburg. Binnenkort ontvangen wij de eerste concepten van de inrichting van de openbare ruimte, waarna de gemeente de concepten gaat beoordelen. Wij verwachten u in nog voor de zomervakantie de eerste ideeën van de openbaar ruimte van Nieuw Trompenburg te kunnen laten zien.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Nieuw Trompenburg en heeft u zich nog niet aangemeld als belangstellende? Meld u dan aan voor de nieuwsbrieven.

 

Meld u aan

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Ik geef toestemming voor:

Meer info