Terug naar nieuwsoverzicht

Ontwerp bestemmingsplan ter inzage

De bestemmingsplanprocedure is een belangrijke stap verder en daarmee zijn we iets dichter bij de start van de verkoop! Op dinsdag 18 januari stelde het College van B&W van de gemeente Lisse het ontwerp bestemmingsplan vast en woensdag 2 februari zijn de stukken met betrekking tot het ontwerp bestemmingsplan ter inzage gegaan. 

 

Ter inzage periode
De stukken liggen van woensdag 2 februari t/m dinsdag 15 maart 2022 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis in Lisse en zijn op afspraak in te zien. Alle stukken zijn ook op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl te bekijken en op de website van de gemeente. Iedereen mag iets van het ontwerp bestemmingsplan vinden. Reacties (zienswijzen) op het plan kunnen tot en met dinsdag 15 maart 2022 schriftelijk ingediend worden. Op de website van de gemeente Lisse staat duidelijk uitgelegd hoe dit gedaan kan worden.

 

Bekijk het ontwerp bestemmingsplan


Prognose planning Nieuw Trompenburg
Na verwerking van de eventueel ingediende zienswijzen wordt het bestemmingsplan aangeboden aan de gemeenteraad voor de vaststelling ervan. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ook weer gedurende een periode van 6 weken ter inzage. Hieronder ziet u een globale doorkijk in de verdere planning. 
•    Mei/ juni 2022: Vaststellen bestemmingsplan en ter inzage legging
•    Augustus 2022: Onherroepelijk bestemmingsplan
•    Q3 2022: Start verkoop

 

Op het moment dat er een onherroepelijk bestemmingsplan is, kunnen we de voorbereidingen voor de verkoop van de woningen starten. Wilt u meer lezen over de planning van Nieuw Trompenburg en de rest van de te doorlopen procedure? Hierover leest u alles op de pagina planning op deze website. 

 

Naar de planning


Meer informatie of vragen?
Meer informatie over Nieuw Trompenburg ziet u op deze website. Hier vindt u ook een veelgestelde vragen pagina. Heeft u vragen over het ontwerp bestemmingsplan, dan kunt u daarvoor terecht bij de projectleiders van de gemeente Lisse, José Feijen of Lars Westman, telefonisch via 14 0252 of via gemeente@lisse.nl.

 

Op de hoogte blijven van het nieuws van Nieuw Trompenburg?
Nooit meer een nieuwtje over Nieuw Trompenburg missen? Meld u aan als belangstellende

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Ik geef toestemming voor:

Meer info