Terug naar nieuwsoverzicht

Bestemmingsplan onherroepelijk!

We hebben fantastisch nieuws te vertellen over de voortgang van Nieuw Trompenburg. De Raad van State heeft op 20 december 2023 een uitspraak gedaan, waardoor het bestemmingsplan een onherroepelijke status heeft gekregen! Dit is een hele belangrijke stap voor de toekomstige nieuwbouw. Nu het bestemmingsplan een onherroepelijke status heeft, gaan wij aan de slag met de voorbereidingen voor de start van de verkoop.

 

De volgende stap

Binnenkort gaan we voor de woningen aan de slag met het maken van de eerste impressies, zodat we u kunnen laten zien hoe mooi de woningen en de nieuwbouwwijk wordt. In het voorjaar van 2024 zetten we deze beelden, de plattegronden en de koopsomindicaties op de website en ontvangt u hierover een nieuwsbrief. Hou uw inbox in de gaten! Staat u nog niet aangemeld voor de nieuwsbrieven? Meld u dan hier aan.

 

Wat is de planning van de start van de verkoop?

Een belangrijke voorwaarde om de verkoop van de woningen en appartementen te kunnen starten is het beschikken over een onherroepelijke omgevingsvergunning. De huidige prognose van de start van de verkoop is medio 2024. Tot die tijd vertellen we u, stap voor stap, meer over de duurzame nieuwbouw, de groene inrichting van de wijk, biodiversiteit en de mogelijkheden om uw woonwensen in Nieuw Trompenburg te verwezenlijken. 

 

Vragen?

Heeft u vragen? Misschien staat het antwoord op uw vraag op de veelgestelde vragen pagina. Staat het antwoord daar niet tussen? Op deze website of via uw persoonlijke account bieden wij u ook een mogelijkheid tot het stellen van vragen. Neem gerust contact met ons op!

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Ik geef toestemming voor:

Meer info