Terug naar nieuwsoverzicht

Beroep op het bestemmingsplan

Op 16 juni stelde het College van B&W van de gemeente Lisse het bestemmingsplan vast. Vervolgens was er gedurende een periode van 6 weken de mogelijkheid een beroep in te dienen bij de Raad van State op het vastgestelde bestemmingsplan. 4 omwonenden van Nieuw Trompenburg hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt en dienden in augustus een gezamenlijk beroep in.

 

Op plan Nieuw Trompenburg is de crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de zitting bij de Raad van State en de uitspraak in principe binnen een half jaar na het ontvangen van het beroep plaats moeten vinden.

Planning start verkoop

Een onherroepelijk bestemmingsplan én een onherroepelijke omgevingsvergunning zijn voorwaarden om de verkoop van de woningen te kunnen starten. Vanwege het ingediende beroep start de verkoop helaas later dan beoogd. Hieronder geven wij een prognose van de aangepaste planning:

 

  • Eind 2022: Aanvraag omgevingsvergunning
  • 2e/ 3e kwartaal 2023: Prognose start verkoop
  • 4e kwartaal 2023/ 1e kwartaal 2024: Prognose start bouw

 

Ondanks de vertraging in de planning gaan we achter de schermen dus wel door waar we kunnen!

 

Meer over de planning

 

Nog geen prijzen bekend

De indicatieve prijzen van de woningen worden in aanloop naar de start van de verkoop bekend. Aangezien dit nog enige tijd op zich laat wachten, kunnen we op dit moment nog geen prijzen communiceren.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Ik geef toestemming voor:

Meer info