Lisse is een superfijn dorp met stadse voorzieningen. Op 7 minuten loopafstand van Nieuw Trompenburg ligt het centrum van Lisse. Hier vind je alles wat je dagelijks nodig hebt én meer. Want naast winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn er ook veel speciaalzaken, modewinkels, goede horeca en theater en bioscoop Floralis.

Locatie

Alle Ruimte Voor Groot Geluk

Alle Ruimte Voor Groot Geluk

Met schoolgaande kinderen zit je hier goed. Want om de hoek vind je Kindercampus Joseph, waar ook een BSO en opvang is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Middelbare school Het Fioretti College ligt op 7 minuten fietsafstand. Sport je graag? Sportpark Ter Specke zit om de hoek. Hier zit onder andere FC Lisse (voetbal), Hisalis (hockey) en LTC Lisse (tennis). Daarnaast zijn er in het dorp ook diverse sportscholen en je vindt er zwembad De Waterkanten.

Lisse steelt je hart

Lisse is een dorp dat wereldwijd bekend staat door Keukenhof. Best bijzonder als je hier kunt wonen. In het voorjaar en de zomer word je dagelijks omgeven door gekleurde bloembollenvelden. Maar dat is zeker niet de enige reden dat Lissenaren verliefd zijn op hun dorp. De goede voorzieningen, gemoedelijke sfeer en ideale ligging ten opzichte van de leukste steden van Nederland zijn minstens zo belangrijk. Nieuw Trompenburg voegt zich op heel natuurlijke wijze in het bestaande dorp. Alsof het nooit anders geweest is.

Tussen Strand en Stad

Tussen Strand en Stad

Lisse ligt ideaal. Het dorp wordt omgeven door weilanden, strand, duinen en gezellige steden. Nieuw Trompenburg ligt tegen het centrum van Lisse aan, maar je hoeft niet het centrum door om het dorp te verlaten. Je rijdt zo de N208 op die rechtstreeks naar Haarlem voert, via Hillegom, Bennebroek en Heemstede. De N208 haakt aan op de A4 waardoor je in een half uur in Leiden bent. En ook handig, Schiphol is maar 20 minuten rijden. Reis je met het openbaar vervoer? Lisse heeft een uitstekend busnetwerk. Bus 90, die Lisse met Leiden verbindt, stopt voor Nieuw Trompenburg aan de Heereweg.

Wonen op een plek vol historie

Wonen op een plek vol historie

 

Vroeger stond op de plek van Nieuw Trompenburg het oude woonzorgcentrum Rustoord en de Austria deurenfabriek. Sinds de sloop van de vroegere bebouwing van Rustoord en de Austria fabriek, ligt het terrein te wachten op een waardevolle herbestemming. En nu is het zover. Nieuw Trompenburg gaat er komen en biedt straks 63 huishoudens een geborgen thuis in een kindvriendelijke wijk. Kies jij voor wonen op deze fijne plek in het groen met het centrum van Lisse op loopafstand?

Hier is

alles in 

de buurt

centrum lisse

Wandel in 7 minuten naar het gezellige centrum van Lisse. Hier vind je een uitgebreid aanbod van winkels en horeca op horecaplein Het Vierkant.

Barista Café

Het gezellige Barista Café is een fijne plek om tijdens of na het winkelen te genieten van de lekkerste koffies, taartjes en broodjes.

Natuurspeeltuin Speelzandt

Aan de Langevelderslag ligt de kindvriendelijke natuurspeeltuin Speelzandt. Hier kan je oneindig spelen, een pannekoek eten en op het terras zitten!


Strand Langevelderslag

Op 30 fietsminuten van Nieuw Trompenburg geniet je van een breed (familie)strand en een uitgestrekt duingebied tussen Noordwijk en Zandvoort.

Interesse

Heb je interesse of wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan via ons formulier. Je krijgt dan als eerste bericht van de ontwikkelingen van Nieuw Trompenburg Lisse.

 

Ik heb interesse

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Ik geef toestemming voor:

Meer info