Koop je een nieuwbouwwoning in Nieuw Trompenburg, dan ben je klaar voor de toekomst. De woningen hebben het karakter van ‘toen’ en zijn verder helemaal van nu. Gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van de laatste technieken op het gebied van verwarmen en koelen. Bovendien is nieuwbouw een slimme investering. Koop je een duurzame woning dan kun je, afhankelijk van het energielabel, meer geld lenen.

Duur­zaamheid

Comfort

Alle woningen en appartementen hebben een A+++ energielabel en krijgen een bodem- of luchtwarmtepomp, vloerverwarming met koeling, een warmteterugwininstallatie en zonnepanelen. Daardoor voelt je huis heel comfortabel én is je energierekening laag!

Een BENG Nieuwbouwhuis

Een BENG Nieuwbouwhuis

Tegenwoordig voldoen alle nieuwbouwwoningen minimaal aan de eisen van BENG (Bijna Energieneutrale Gebouwen), de energieprestatie die per 1 januari 2021 in nieuwbouw wordt toegepast. Wat houdt BENG in? En wat betekent het voor de woningen in Nieuw Trompenburg? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

 

Lees verder

Groen Verbindt

Groen Verbindt

De wijk wordt zo aangelegd en ingericht dat de natuur haar ruimte krijgt. De wadi in het middengebied is daar een mooi voorbeeld van. We bergen er regenwater, wat langzaam aan de natuur wordt teruggegeven. De wadi is ook dé plek waar buren elkaar leren kennen, omdat er kinderen spelen en mensen rondom wonen. Ook de Reuzenbol, die een mooie plek krijgt midden in de wijk, vormt een plek van ontmoeting. Hier spreken kinderen af om vervolgens samen naar school te fietsen en blijven bezoekers en omwonenden even staan om het kunstwerk te bewonderen.

Ook voor dieren een fijn thuis

Ook voor dieren een fijn thuis

Ook voor vogels en insecten wordt Nieuw Trompenburg een fijn thuis. Er komen vogelvriendelijke erfscheidingen en nestkasten. Door het openbaar gebied met een diversiteit van inheemse plantsoorten aan te leggen, wordt Nieuw Trompenburg biodivers. Een walhalla voor flora en fauna. Zittend in je tuin zie je straks een diversiteit aan kleine diertjes en insecten!

Interesse

Heb je interesse of wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan via ons formulier. Je krijgt dan als eerste bericht van de ontwikkelingen van Nieuw Trompenburg Lisse.

 

Ik heb interesse

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Ik geef toestemming voor:

Meer info